Vill du vara med på en rolig resa?

Dela:

Vi ser fram emot festivalen 2023 som planeras till 31 augusti – 2 september. 

Vi är i full gång med att planera nästa års festival och söker partners som vill vara med på en rolig resa som gör skillnad. Är du eller ditt företag vår nästa festivalvän?

Lund Comedy Festival arbetar för humor i dess bredaste bemärkelse. I programmet ryms nya talanger såväl som de allra mest folkkära stjärnorna. Tack vare ett stort och generöst stöd från våra festivalpartners kan vi fortsätta att driva och utveckla festivalen till landets största festival för humor, med både spets och bredd. Ingen annanstans samlas så många positiva och kreativa tankar och ingen annanstans erbjuds tre så intensiva humordygn fyllda av upplevelser. Som festivalpartner syns du tillsammans i ett av landets mest positiva och kreativa sammanhang och du har stora möjligheter att skapa upplevelser som kunder, medarbetare och leverantörer sent ska glömma. Vill du vara en del av allt detta? Tveka inte att höra av dig till info@lundcomedyfestival.com.

Håll utkik här på sidan och i våra sociala kanaler under januari – då planerar vi att öppna anmälan för dig som vill uppträda på festivalen.

Lund Comedy på instagram!