Olof Wretling + Tobias Erehed

  • Lördag 3/9
  • 20.30
  • Grand Hotel, Piratensalen
Dela:

Smakprov ur Olof Wretlings kommande föreställning ”Kaffet” samt Tobias Erehed som skämtar och sjunger i denna delade akt om 50 minuter. Läs mer nedan! 

Olof Wretling – Ett smakprov ur ”Kaffet” 

Olof Wretling, känd från bland annat “Bäst i test”, “Mammas nya kille” och Klungan, är en av landets populäraste komiker och berättare. Nu beger han sig ut i landet med en komisk och lekfull iscensättning av sitt hyllade Vinterprat från 2019 – “Kaffet på nattåget”.

Olof ska ta nattåget från Umeå till Stockholm för att undersöka sina stämband efter att han tappat rösten under en föreställning. I sin nattkupé får han sällskap av inga mindre än författarna Torgny Lindgren, Sara Lidman och PO Enquist. I “Kaffet” bjuder Olof in publiken på en resa genom både Sverige och sitt eget liv – med berättelser om hur han hämtade kraft ur vänskap, det roligaste ljudet på jorden och en komikers värsta mardröm: att tappa rösten. Under resans gång ställer vi oss frågan “säger man verkligen “kaffet” om kaffe?”.

–  Jag kommer spela alla roller själv. Just nu övar jag på att låta som Sara Lidman och min fru håller på att bli tokig på mig, säger Olof Wretling. 

Tobias Erehed – Ett smakprov ur ”Tobias Erehed skämtar och sjunger” 

Tobias Erehed är ett välbekant ansikte på Lunds humorfestival, de senaste åren har han lockat till många skratt med sina standupföreställningar. En sak som många inte känner till är att han även har en bakgrund som vissångare. I denna föreställning dammar han av sin gitarr och blandar sin sedvanligt absurda standup med sjuka låtar om alltifrån källkritik till sex och samlevnad. Om ni inte gillar hans standup kanske ni gillar låtarna. Om ni inte gillar låtarna kanske ni uppskattar hans frisyr. Det blir hursomhelst en skrattfest utan dess like så kom och skratta med (eller åt) Tobias Erehed som skämtar och sjunger! 

OBSERVERA!
För att köpa biljetter till medlemspris behöver du först lösa medlemskap. Medlemskapet är personligt och gäller en biljett per föreställning. Bli medlem här.