Husmoderns ABC – Updated

  • Torsdag 1/9 (2022)
  • 19.30
  • Grand Hotel, Piratensalen
Dela:

Hanna Voog och Jessica Persson dammar av det gamla hederliga konceptet ”Husmorstips” och ger dig en uppdaterad guide. En kavalkad av råden du alltid behövt utlovas. 

Har du någonsin tvekat hur du ska göra i en situation? Undrat vilken väg du ska gå? Rent av känt dig vilsen? Då är detta en show för dig! 

En kavalkad av råden du alltid behövt, de du aldrig fick och de du fick men aldrig bad om… Humor är det bästa lösningsmedlet när det gäller att ta bort ett problem! Lär dig knepen i Jessica Perssons och Hanna Voogs show där de dammar av det gamla hederliga konceptet ”Husmorstips”. En uppdaterad guide till hur man ska förhålla sig till nutidens flora av klämkäcka citat, förnumstigheter eller helt enkelt en rad i ett horoskop.

Hanna Voog är bibliotekarien som något krisartat äntrade standupscenen hösten 2018 och snabbt insåg att det var där hon ville stå. Hon lånar ut betraktelser och iakttagelser, inte sällan på bekostnad av sig själv. Hanna är komikernas svar på en rar foliant, så kom och njut för hon är inte för hemlån!

Jessica Persson är en frilansande entertainer med många års erfarenhet av revyer, show, fars, konferencier och sång. Numer även en etablerad standupkomiker efter att tagit sig an genren för några år sedan. Hon har satt upp egna shower och kör regelbundet standup på scener runt om i Sverige. Hennes recept för att locka till skratt är att iaktta vardagen och hitta allt det humoristiska som finns i tillvaron kring oss alla.  

OBSERVERA!
För att köpa biljetter till medlemspris behöver du först lösa medlemskap. Medlemskapet är personligt och gäller en biljett per föreställning. Bli medlem här.