Grand Comedy Club

Dela:

Efter en bejublad höstsäsong med Grand Comedy Club på Grand Hotel i Lund startar vårsäsongen 2024 den 30/1 och kör sedan också den 27/2, 2/4 och 23/4. Konceptet är enkelt: På scen står minst tre komiker som gör din kväll bra mycket roligare, lite mer oförutsägbar och framför allt trevlig som tusan.

Kvällen är uppdelad i två akter med start kl 19 på scen. Baren är givetvis öppen. Insläpp i salong från 18.30.

Grand Comedy Club görs i samarbete mellan Lund Comedy Festival/Anagram Live och Grand Hotel. Klubbvärdar är eminenta Erik Börén och Johan Rünow.

 

GRAND COMEDY CLUB  2024

2 april
Ann Westin / Elin Almén / Christer Svensson

En dundertrio dyker upp denna afton. Legendaren Ann Westin som är nästintill gudmodern av svensk standup. Elin Almén som vi har sett i Svenska Nyheter är ett energiknippe som gör att smilgroparna åker uppåt och Christer Svensson som alltid gjort succé när han kommit till förbi studentstaden och är en även en vinnare av Grand Comedy Slam.

 

23 april
Simon Gärdenfors / Catrin Martinsson / Tomas Kaminski

Simon Gärdenfors är en av Sveriges mest omtalade komiker som både roar och provocerar (vissa) kommer förbi Grand Comedy Club i Lund. Efter förra årets turnésuccé med ”Stad & Land” som han gjorde tillsammans med Anton Magnusson, så är han nu ute för att skapa nytt material till kommande shower.

Catrin Martinsson har gjort stor succé på sociala medier och sin medverkan i Talang.  Under våren 2024 agerar hon förkomiker åt Niklas Anderssons utsålda föreställningar på Lisebergsteatern. Så vi är mycket glada och tacksamma att vi hittade ett datum där hon kunde komma ner till Lund.

Tomas Kaminski har blivit en av Sveriges mest lekfulla och oförutsägbara komiker. Med mycket improvisation och igenkänning i rummet är en kväll med Kaminski alltid något nytt och uppfriskande.