Grand Comedy Club

Dela:

Efter en bejublad höstsäsong med Grand Comedy Club på Grand Hotel i Lund startar vårsäsongen 2024 den 30/1 och kör sedan också den 27/2, 2/4 och 23/4. Konceptet är enkelt: På scen står minst tre komiker som gör din kväll bra mycket roligare, lite mer oförutsägbar och framför allt trevlig som tusan.

Kvällen är uppdelad i två akter med start kl 19 på scen. Baren är givetvis öppen. Insläpp i salong från 18.30.

Grand Comedy Club görs i samarbete mellan Lund Comedy Festival/Anagram Live och Grand Hotel. Klubbvärdar är eminenta Erik Börén och Johan Rünow.

 

GRAND COMEDY CLUB  2024

30 januari
Patrik Larsson / Elinor Svensson / Elvira ”Gullis” Gullberg

Patrik Larsson är en kanske mest känd som karaktären Karsten Torebjer – Psychic medium, men är även en väletablerad komiker som jobbat med humor i över 20 år. Hans humor är varm, energisk och lite absurd men – framför allt – fruktansvärt rolig.

Elinor Svensson hörs i poddarna Vad blir det för mord? och Jaja Podcast och nyligen dök hon upp i SVT:s Rostmacka. Hennes humor är rå med charmig finess och hon räds inte att skämta om vad som helst, även om det kan skava.

Elvira ”Gullis” Gullberg drog fram som en storm under 2023 och landande i en semifinalplats i TV4:s Talang, där hon retade gallfeber på Helena Bergström. Därefter har hon sagt obekväma ”sanningar” i SVT:s Rostmacka. Syrlig komik, som hon lindar in i fina klanger, är hennes signum. Missa inte denna stigande stjärna.

BILJETTER

 

27 februari
Thanos Fotas / Victor Wu / Hanna K Mölstad

Thanos Fotas har på kort tid blivit en självklar del av Sveriges komikerscen. Med intensiv energi, smarta betraktelser och klockrena imitationer är det en fröjd att ha honom på Grand Comedy Club. Under åren har han synts i IFS – Invandrare för svenskar och Laxbralla, båda på SVT.

Victor Wu har troligtvis uppträtt på varenda ståupp-klubb i Sverige som är värd att nämnas. Med lugn och tydlighet levererar han träffsäkra iakttagelser om bl a kulturkrockar – som gör att man bara vill ha mer!

Hanna K Mölstad tog sig an humorn för att klara av tristessen på sitt vanliga jobb. Men nu börjar hennes vanliga jobb bli att stå på Sveriges standup-scener! Och det är en himla tur för publiken, som får smittas av hennes högenergiska driv och glada, underfundiga tankebanor.

BILJETTER

 

2 april
Ann Westin / Elin Almén / Christer Svensson

En dundertrio dyker upp denna afton. Legendaren Ann Westin som är nästintill gudmodern av svensk standup. Elin Almén som vi har sett i Svenska Nyheter är ett energiknippe som gör att smilgroparna åker uppåt och Christer Svensson som alltid gjort succé när han kommit till förbi studentstaden och är en även en vinnare av Grand Comedy Slam.

 

23 april
Simon Gärdenfors med flera

Simon Gärdenfors med två andra komiker TBA